Orde van het Theelepeltje - Lepel wit staand

Insignes

De opbrengst van de verkoop van insignes komt conform de eisen die aan een ANBI worden gesteld geheel ten goede aan vredesactiviteiten die door het Haags VredesInitiatief worden ondernomen.

Orde van het Theelepeltje - Lepel wit staand

Verzilverd theelepelspeldje

€ 1,- p/s

Wat is er leuker dan iemand die u om welke reden ook waardeert een blijvend en betaalbaar teken te geven van uw waardering! Daarom hebben wij een insigne ontworpen, een zwaar verzilverd theelepelspeldje, waarmee u uw waardering voor, en/of verbondenheid, met iemand tastbaar kunt maken! Het insigne is 3 cm lang en is bedoeld om op revers of kraag gedragen te worden.

Massief zilveren insigne - hangertje

€ 50,- p/s

Voor heel bijzondere gelegenheden of personen een massief zilveren insigne als een hangertje. Dit ontwerp is een uniek ontwerp voor de Orde van het Theelepeltje. Het insigne is handgemaakt. Het insigne is €​50,- per stuk, ongeacht uitvoering. 
Levertijd kan oplopen tot 3 weken.

Massief zilveren insigne - speldje

€ 50,- p/s

Voor heel bijzondere gelegenheden of personen een massief zilveren insigne als speldje. Dit ontwerp is een uniek ontwerp voor de Orde van het Theelepeltje. Het insigne is handgemaakt. Het insigne is €​50,- per stuk, ongeacht uitvoering. 
Levertijd kan oplopen tot 3 weken.

Massief zilveren insigne - oorknopjes

€ 50,- p/s

Voor heel bijzondere gelegenheden of personen een massief zilveren insigne als oorknopjes. Dit ontwerp is een uniek ontwerp voor de Orde van het Theelepeltje. Het insigne is handgemaakt. Het insigne is €​50,- per stuk, ongeacht uitvoering. 
Levertijd kan oplopen tot 3 weken.

Cadeauverpakking met bijsluiter

€ 1,20 p/s

Op de voorzijde van de bijsluiter een stripverhaaltje over de werking van het theelepeltje. Aan de achterzijde ruimte voor handgeschreven boodschap. Op de binnenzijde de volgende tekst: ​

Hartelijk dank voor je vriendelijkheid. Het deed me goed. Daarom geef ik je dit speldje. Draag het als teken dat jij mensen verbindt en zo het ideaal van de Orde waar maakt. Geef zelf ook eens een speldje weg aan iemand die aardig tegen jou is. Zo vinden steeds meer mensen elkaar die willen bijdragen aan een samenleving waarin iedereen zich thuis kan voelen.

​De standaard  bijsluiters zijn beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Frans, Duits, Engels, Arabisch, Chinees en Bahasa Indonesia. Op de achterzijde van de bijsluiter is ruimte voor een handgeschreven boodschap.

U kunt voor €​5,- ook een eigen tekst en/of logo op de bijsluiters laten plaatsen. Levertijd minimaal 1 week.